Vrijblijvende intake 

Wij hanteren redelijke tarieven met overzichtelijke declaraties. Het intakegesprek bij ons op kantoor is altijd vrijblijvend.

Heb jij de droom om een horecazaak op te starten? Of heb je al een eigen of meerdere ondernemingen waarvan je het interieur graag wilt moderniseren of re-stylen? Wat kost een Horeca Verbouwing eigenlijk?
We krijgen ontzettend vaak de vraag wat een verbouwing van een horecazaak gaat kosten, maar daar kunnen we niet 123 antwoord op geven omdat dit van veel verschillende factoren afhankelijk is:
Wat is de staat van het pand?
Kan het huidige interieur overgenomen worden?
Of moet het juist verbouwd worden?
Hoe groot is de locatie?
Kan er veel apparatuur in de keuken worden hergebruikt?
Welke uitstraling/concept wil je graag realiseren binnen de locatie?

Kortom: een breed scala aan variabelen!
Om deze vraag te kunnen beantwoorden heeft Hopman Project speciaal hiervoor een Horeca Verbouw Calculator ontwikkeld. De Horeca Verbouw Calculator geeft je een indicatieve begroting door middel van het invullen van de vragen die zijn gebaseerd op alle aspecten die komen kijken bij het verbouwen van een horecazaak. De uiteindelijke specificatie zal je per e-mail ontvangen.
Wij staan altijd open voor een vrijblijvend intake gesprek bij ons op kantoor te Utrecht om de indicatie van de totale investering van jou droom te bespreken en misschien wel werkelijkheid te maken!

Vrijblijvende intake 

Wij hanteren redelijke tarieven met overzichtelijke declaraties. Het intakegesprek bij ons op kantoor is altijd vrijblijvend.