Wat kost een horeca verbouwing

Heb jij de droom om een horecazaak op te starten? Of heb je al een eigen onderneming (of meerdere) maar wil je het interieur graag moderniseren of re-stylen?
We krijgen ontzettend vaak de vraag wat een verbouwing van een horecazaak nou gaat kosten, maar daar kunnen we niet 123 antwoord op geven omdat dit van veel verschillende factoren afhankelijk is: Wat is de staat van het pand | interieur die overgenomen wordt of verbouwd moet worden? Hoe groot is de locatie? Kan er veel apparatuur in de keuken hergebruikt worden? Welke uitstraling | concept wil je realiseren in je locatie?
Kortom: een breed scala aan variabelen!

Hopman Kersten heeft speciaal hiervoor een Horeca Verbouw Calculator ontwikkeld, waarin je alle vragen kan invullen en kan je per onderdeel bekijken welke kosten bij dit onderdeel horen. Aan het einde komt er indicatieve begroting uitrollen, die je ook per mail zal ontvangen. Zo kan je zelf thuis al een schatting maken van hetgeen je nodig hebt om je droom te realiseren!

Mocht je er graag met ons over sparren neem dan contact op voor een vrijblijvende intake op ons kantoor in Utrecht!

Waarom kiezen voor Hopman Kersten?

– Ruim 30 jaar ervaring in de horeca én inrichten
– Ondersteuning mogelijk bij alle elementen van het ondernemen in de horeca
– Veel kennis van de wettelijke en technische aspecten in de horeca