Advies en begeleiding bij uw ondernemingsplan
Check financiële haalbaarheid van uw ideeën
Analyse van de beoogde omgeving
Concurrentie inventarisatie
Aankoop exploitatie en begeleiding bij huurovereenkomst
Bouwkundige analyse van het exploitatie object
Opstellen van een concept begroting

Locatiebezoek en documenteren van de ruimte
Ondernemer en mogelijkheden via brainstorm verbinden tot concept
Horeca-concepten: visie uiteenzetten in diverse ‘statements’
Verzamelen van sfeerbeelden en samenstellen moodboards
Uitzetten van de routing en een werkbaar vlekkenplan
Kleur- en materiaalstudies
Inventariseren concept versus budget en begroting
Ontwerp concept huisstijl en opstellen van brandbook

AANKOOPBEGELEIDING & HAALBAARHEIDSANALYSE

HORECA-CONCEPTEN

3D modeleren en visualiseren van de ruimte(n) naar 360º beelden
Via schetsontwerp (SO) naar voorlopig (VO) en definitief ontwerp (DO)
Bepalen diversiteit van meubilair en leveranciers
Opstellen van definitieve kleuren- en materialenstaat
Definitieve budget bepaling en begroting
Schematisch opzet van werkzaamheden
Inventariseren wettelijke eisen t.b.v. horeca exploitatie

Hopman Project | Horeca-concepten, horeca interieur, advies en inrichting
Hopman Project | Horeca-concepten, horeca interieur, advies en inrichting

HORECA VERBOUW CALCULATOR

ETEN BIJ KEES – POORTUGAAL

INTERIEURONTWERP & RESTYLING

Opzetten offerte traject en advies in keuze uitvoerders en leveranciers
Budgetbeheer op eindverantwoordelijkheid opdrachtgever
Bouwvergaderingen organiseren voor en tijdens verbouwing
Planning en organisatie van de verbouwing
Bezoek en technisch advies op locatie tijdens verbouwing
Eerste aanspreekpunt en contact voor alle partijen

BOUWBEGELEIDING & ARCHITECTUUR

Overname begeleiding en taxatie van een bestaande exploitatie
Bemiddelen in prijsafspraken en advies bij contracten met leveranciers
Long-term management van uw horecaonderneming
Doorlichten van uw bestaande exploitatie
HR zaken en algemeen financieel advies

MANAGEMENT & COACHING

Opstellen concept aansluittekeningen water, elektra en data
Definitief ontwerp (DO) naar technisch ontwerp (TO) brengen
DWG tekeningen t.b.v. bouwkundige werkzaamheden en offertes
Verlichtingsplan uitzetten en armaturen bepalen
Advies bij definitieve keuken- en barindeling
Begeleiding bij het aanvragen van vergunningen
Advies bij toepassing luchtbehandeling
Samenstellen locatiemap met alle tekeningen, plannen en staten

ONDERHOUD & UITVOERING

Vrijblijvend intake gesprek
Wij hanteren redelijke tarieven met overzichtelijke declaraties. Het intakegesprek bij ons op kantoor is altijd vrijblijvend.

Contact >>

Hopman Project | Horeca-concepten, horeca interieur, advies en inrichting

HORECA VERBOUW CALCULATOR

OUDAEN – UTRECHT

Inhuizen meubilair, afstylen en decoreren op locatie
Advies bij aankoop en implementatie van kassa- en back office systemen
Begeleiding bij automatisering van licht, geluid en alarm systemen
Grafische werkzaamheden t.b.v. uitwerken huisstijl, menukaart, website en signing

APPLICATIE & STYLING

Advies en begeleiding bij uw ondernemingsplan
Check financiële haalbaarheid van uw ideeën
Analyse van de beoogde omgeving
Concurrentie inventarisatie
Aankoop exploitatie en begeleiding bij huurovereenkomst
Bouwkundige analyse van het exploitatie object
Opstellen van een concept begroting

HORECA-CONCEPTEN

Locatiebezoek en documenteren van de ruimte
Ondernemer en mogelijkheden via brainstorm verbinden tot concept
Horeca-concepten: visie uiteenzetten in diverse ‘statements’
Verzamelen van sfeerbeelden en samenstellen moodboards
Uitzetten van de routing en een werkbaar vlekkenplan
Kleur- en materiaalstudies
Inventariseren concept versus budget en begroting
Ontwerp concept huisstijl en opstellen van brandbook

AANKOOPBEGELEIDING & HAALBAARHEIDSANALYSE

3D modeleren en visualiseren van de ruimte(n) naar 360º beelden
Via schetsontwerp (SO) naar voorlopig (VO) en definitief ontwerp (DO)
Bepalen diversiteit van meubilair en leveranciers
Opstellen van definitieve kleuren- en materialenstaat
Definitieve budget bepaling en begroting
Schematisch opzet van werkzaamheden
Inventariseren wettelijke eisen t.b.v. horeca exploitatie

INTERIEURONTWERP & RESTYLING

Hopman Project | Horeca-concepten, horeca interieur, advies en inrichting
HORECA VERBOUW CALCULATOR
Eten bij Kees Portugaal

ETEN BIJ KEES – POORTUGAAL

Opzetten offerte traject en advies in keuze uitvoerders en leveranciers
Budgetbeheer op eindverantwoordelijkheid opdrachtgever
Bouwvergaderingen organiseren voor en tijdens verbouwing
Planning en organisatie van de verbouwing
Bezoek en technisch advies op locatie tijdens verbouwing
Eerste aanspreekpunt en contact voor alle partijen

BOUWBEGELEIDING & ARCHITECTUUR

Overname begeleiding en taxatie van een bestaande exploitatie
Bemiddelen in prijsafspraken en advies bij contracten met leveranciers
Long-term management van uw horecaonderneming
Doorlichten van uw bestaande exploitatie
HR zaken en algemeen financieel advies

MANAGEMENT & COACHING

Opstellen concept aansluittekeningen water, elektra en data
Definitief ontwerp (DO) naar technisch ontwerp (TO) brengen
DWG tekeningen t.b.v. bouwkundige werkzaamheden en offertes
Verlichtingsplan uitzetten en armaturen bepalen
Advies bij definitieve keuken- en barindeling
Begeleiding bij het aanvragen van vergunningen
Advies bij toepassing luchtbehandeling
Samenstellen locatiemap met alle tekeningen, plannen en staten

ONDERHOUD & UITVOERING

Vrijblijvend intake gesprek
Wij hanteren redelijke tarieven met overzichtelijke declaraties. Het intakegesprek bij ons op kantoor is altijd vrijblijvend.

Contact >>

Inhuizen meubilair, afstylen en decoreren op locatie
Advies bij aankoop en implementatie van kassa- en back office systemen
Begeleiding bij automatisering van licht, geluid en alarm systemen
Grafische werkzaamheden t.b.v. uitwerken huisstijl, menukaart, website en signing

APPLICATIE & STYLING