Advies en begeleiding bij uw ondernemingsplan
Check financiële haalbaarheid van uw ideeën
Analyse van de beoogde omgeving
Concurrentie inventarisatie
Aankoop exploitatie en begeleiding bij huurovereenkomst
Bouwkundige analyse van het exploitatie object
Opstellen van een concept begroting
Locatiebezoek en documenteren van de ruimte
Ondernemer en mogelijkheden via brainstorm verbinden tot concept
Horeca-concepten: visie uiteenzetten in diverse ‘statements’
Verzamelen van sfeerbeelden en samenstellen moodboards
Uitzetten van de routing en een werkbaar vlekkenplan
Kleur- en materiaalstudies
Inventariseren concept versus budget en begroting
Ontwerp concept huisstijl en opstellen van brandbook
AANKOOPBEGELEIDING & HAALBAARHEIDSANALYSE
HORECA-CONCEPTEN
3D modeleren en visualiseren van de ruimte(n) naar 360º beelden
Via schetsontwerp (SO) naar voorlopig (VO) en definitief ontwerp (DO)
Bepalen diversiteit van meubilair en leveranciers
Opstellen van definitieve kleuren- en materialenstaat
Definitieve budget bepaling en begroting
Schematisch opzet van werkzaamheden
Inventariseren wettelijke eisen t.b.v. horeca exploitatie
INTERIEURONTWERP & RESTYLING
Opzetten offerte traject en advies in keuze uitvoerders en leveranciers
Budgetbeheer op eindverantwoordelijkheid opdrachtgever
Bouwvergaderingen organiseren voor en tijdens verbouwing
Planning en organisatie van de verbouwing
Bezoek en technisch advies op locatie tijdens verbouwing
Eerste aanspreekpunt en contact voor alle partijen
BOUWBEGELEIDING & ARCHITECTUUR
Opstellen concept aansluittekeningen water, elektra en data
Definitief ontwerp (DO) naar technisch ontwerp (TO) brengen
DWG tekeningen t.b.v. bouwkundige werkzaamheden en offertes
Verlichtingsplan uitzetten en armaturen bepalen
Advies bij definitieve keuken- en barindeling
Begeleiding bij het aanvragen van vergunningen
Advies bij toepassing luchtbehandeling
Samenstellen locatiemap met alle tekeningen, plannen en staten
ONDERHOUD & UITVOERING
Inhuizen meubilair, afstylen en decoreren op locatie
Advies bij aankoop en implementatie van kassa- en back office systemen
Begeleiding bij automatisering van licht, geluid en alarm systemen
Grafische werkzaamheden t.b.v. uitwerken huisstijl, menukaart, website en signing
APPLICATIE & STYLING
Advies en begeleiding bij uw ondernemingsplan
Check financiële haalbaarheid van uw ideeën
Analyse van de beoogde omgeving
Concurrentie inventarisatie
Aankoop exploitatie en begeleiding bij huurovereenkomst
Bouwkundige analyse van het exploitatie object
Opstellen van een concept begroting
HORECA-CONCEPTEN
Locatiebezoek en documenteren van de ruimte
Ondernemer en mogelijkheden via brainstorm verbinden tot concept
Horeca-concepten: visie uiteenzetten in diverse ‘statements’
Verzamelen van sfeerbeelden en samenstellen moodboards
Uitzetten van de routing en een werkbaar vlekkenplan
Kleur- en materiaalstudies
Inventariseren concept versus budget en begroting
Ontwerp concept huisstijl en opstellen van brandbook
AANKOOPBEGELEIDING & HAALBAARHEIDSANALYSE
3D modeleren en visualiseren van de ruimte(n) naar 360º beelden
Via schetsontwerp (SO) naar voorlopig (VO) en definitief ontwerp (DO)
Bepalen diversiteit van meubilair en leveranciers
Opstellen van definitieve kleuren- en materialenstaat
Definitieve budget bepaling en begroting
Schematisch opzet van werkzaamheden
Inventariseren wettelijke eisen t.b.v. horeca exploitatie
INTERIEURONTWERP & RESTYLING

